Mission and Vision

Vores mission: Vi får solen til at arbejde bedre for dig

VI FÅR
Vi hos SONNENKRAFT® yder en indsats, som gør en forskel.

 

SOLEN
Solen er vores ven, vores samarbejdspartner og vores forretning.

 

TIL AT ARBEJDE BEDRE
Vi tilføjer altid ekstra værdi ved at skabe løsninger, der får mere ud af solen. Vi kan udnytte solens energi til at producere varme, køling, varmt vand og elektricitet - og vi kan oven i købet samle disse forskellige muligheder i én løsning.

 

FOR DIG
Vi tilbyder løsninger, der opfylder alle tænkelige behov. Vi sætter solen på arbejde for dig som person, virksomhed eller husstand, og vi gør en dyd ud af altid at levere den rigtige løsning - uanset kompleksitet, størrelse og individuelle behov.

Vores vision: Solenergi som en naturlig del af alle bygninger

Solenergi er verdens bedste energikilde. Vi vil gerne have, at folk over hele verden erkender dette og gør solenergi til en naturlig del af alle bygninger, uanset om behovet er opvarmning, varmt vand, køling eller elektricitet. Vi vil være pionerer, der først viser Europa og derefter resten af verden, hvad optimale solenergiløsninger handler om, når der skal tages højde for både miljø, komfort og økonomi. For at nå dertil vil vi tage hul på hver ny dag med begejstring, engagement og evnen til at levere en særdeles høj europæisk kvalitet både inden for produkter og service.