Solar Hot Water

HVAD SOLVARME GØR

En solvarmeløsning fra SONNENKRAFT til varmt vand udnytter solens energi til at opvarme det brugsvand, der er behov for i en husholdning, f.eks. i køkken og bad.
Læs mere

COMPACT E

Til toppen

COMPACT E

Det behøver ikke at være dyrt at blive energieffektiv. SONNENKRAFT* tilbyder dig enkle løsninger til at udnytte solens energi i dit hjem.

 

COMPACT E kan dække op til 70% af det totale varmtvandsforbrug i din bolig.

 

En SONNENKRAFT løsning er din garanti for førsteklasses europæisk kvalitet, som sikrer dig energiforsyning og positiv indvirkning på miljøet mange år frem.

 

HØJ EFFEKTIV PUMPE
Den formonterede pumpestation RLGHE leveres nu med højeffektivitetspumpe der nedsætter de løbende omkostninger med op til 80 % sammenlignet med standard pumpeenheder.

ENKEL INSTALLATION
Let at sætte op og installere med Plug & Flow via formonteret RLGHE pumpestation (DHW200-500PR2). Takket være det slanke design optager COMPACT E ikke meget plads. Formonteret og meget enkel styring gør COMPACT E let at betjene og der kræves stort set ingen vedligeholdelse.

 

PÅLIDELIG TEKNOLOGI
Alle komponenter er af højeste europæisk kvalitet, gennemtestet og perfekt afstemt. Vi bruger kun dokumenteret og holdbar teknologi til at sikre pålidelighed og effektivitet.

 

Download brochure på COMPACT E

 

COMPACT MULTI

COMPACT MULTI

Elegant beholder med høj isoleringsgrad for optimal udnyttelse af solenergien.

 

Det rigtige valg af beholderløsning, når design og funktionalitet skal passe sammen med god kvalitet.

 

SPECIELT UDVALGTE KOMPONENTER
Alle komponenter er nøje udvalgt og perfekt afstemt. Ved tilvalg af rumvarmeløsning leveres varmeveksler for overskudsvarme. 

 

SPECIALVERSION DANMARK
Alle komponenter er indbygget i kabinettet, således at beholderen fremstår pæn og stilren med sin let buede front.

 

EFFEKTIV OG ENKEL STYRING
Det letforståelige og gennemtestede kontrolpanel sikrer nem opstart og drift af anlægget.

 

PÅLIDELIG OG FUNKTIONEL LØSNING
Løsningen er baseret på dokumenteret og holdbar teknologi. Alle komponenter er af bedste kvalitet og fremstillet i Europa.

 

 Download informationsblad på COMPACT MULTI