Solar Electricity
PV_house_1

1

HVORDAN SOLCELLER FUNGERER

Solens stråler rammer solcellerne og genererer elektricitet. elektriciteten løber gennem et kabel til en vekselretter, som konverterer jævnstrøm til vekselstrøm, og så er den klar til brug.

PV_house_2

2

VORES ARGUMENTER

ØKONOMI

Solcelleløsningerne gør det muligt at producere gratis elektricitet. oven i købet er der mulighed for at lede overskydende elektricitet ud i det offentlige elnet og hente den tilbage senere. 

 

MILJØ  
90% af verdens elektricitet produceres ved hjælp af fossile brændstoffer, som betragtes som de værste bidragydere til emission af drivhusgasser i atmosfæren. Det er baggrunden for, at regeringer i næsten alle lande har sat sig nogle ambitiøse mål for at reducere Co2 udslippet. Med solenergi er der intet Co2 udslip.

 

 
UAFHÆNGIGHED

Olie og gas er knappe ressourcer, som vil løbe ud over tid. De fremtidige priser er højst usikre. I løbet af de sidste 10 år er olieprisen steget med 300%. Ved at bruge så meget solenergi som muligt slipper man for at bekymre sig om det politiske klima i de olieproducerende lande og om den fremtidige knaphed i forsyningen.

PV_house_3

3

DINE FORDELE

  • Producere din egen elektricitet gratis og tjen penge på overskudsstrømmen 
  • Tiltalende design takket være farveafstemte komponenter 
  • Enkel installation og minimal vedligeholdelse