Modules

Friskvandsmoduler FWM

Til toppen

Med et friskvandsmodul fra SONNENKRAFT opnås en særdeles effektiv, energibesparende og tilmed 100% legionellafri varmtvandsproduktion.

Modulet erstatter den en varmtvandsbeholder, og via en pladevarmeveksler produceres det varmevand ekstremt hurtigt og med den ønskede tappetemperatur. SONNENKRAFT har friskvandsmoduler til ethvert behov, og modulerne levere mellem 15 og til 160 liter varmt vand i minuttet.

FWM15i/30i

Til toppen

FMWi

VARMEVEKSLER

Kobberloddet til “normale“ vandkvaliteter. Rusfrit stålloddet til aggressiv vandkvalitet. Den intelligente flowkontrol sikrer modstandsdygtighed over for korrosion og tilkalkning.

 

HØJEFFEKTIVE PUMPER

Grundfos Alpha pumpen er hjernen i modulet. Den indsamler inputdata fra alle følere og styrer alle grundlæggende funktioner i FWMi.

 

INTELLIGENT CIRKULATIONSPUMPE

Cirkulationspumpen (tilvalg) indsamler data over husholdningens behov for frisk varmt vand og leverer herefter den korrekte mængde på det rigtige tidspunkt. Det sparer energi.

 

Download

Datablad

Manual FWM15i/30i

Manual FWM15i/30i-CU/VA COMFORT

FWM30i- Kaskade

Til toppen

FWMi Cascade

Med den FWMi-kaskade kan op til 4 FWM30i forbindes i serie. Sådan præsenterer SONNENKRAFT den optimale løsning til varmtvandsproduktion i alle mellemstore og store projekter. Volumen op til ~120 l/min.

 

EFFEKTIV DIMENSIONERING

FWMi-kaskade kan dimensioneres helt præcis, så den opfylder det reelle varmtvandsbehov på den mest økonomisk effektive måde.

 

NEM UDVIDELSE

Et evt. uventet øget varmtvandsbehov kan fremover nemt imødekommes ved at udvide kaskaden.

 

FORSYNINGSSIKKERHED

FWMi-kaskaden sikrer varmtvandsforsyningen i forbindelse med vedligeholdelse. Med den præcise dimensionering af det aktuelle varmtvandsbehov undgås kalk- og rustaflejring.


Download

Datablad
Manual FWMI-C-AM

FWM60/80

Til toppen

FWM60-80

FWM60/80 er et kompakt friskvandsmodul til produktion af hygiejnisk varmt vand via gennemstrømsprincip.

FORSYNINGSSIKKER
Med FWM60/80 er det muligt at sammensætte en kaskadeløsning med ekstrem høj forsyningssikkerhed til projekter med meget stort varmtvandsbehov.

HØJKVALITETS PLADEVARMEVEKSLER
Vælg mellem: kobberloddet til ”normal” vandkvalitet eller rustfrit stålloddet til harsk vandkvalitet. Den intelligente flowkontrol sikrer modstandsdygtighed overfor korrosion og tilkalkning.

HØJ EFFEKTIVITET

Modulet er yderst effektivt, takket være den hastighedskontrollerede og højeffektive ladning fra buffer og recirkulationspumpe, den optimale profilering i varmeveksleren, returtemperatur lagdeling til akkumuleringsbeholderen og MOD-Bus kompatible styring.

Download

Datablad (engelsk)

FWM160

FWM160

Friskvandsmodulet sikrer 100% legionellafrit varmt vand uden tilkalkning og med et minimalt standby tab på XL systemer.

TIL STORE VARMTVANDSBEHOV
Dette modul er den perfekte løsning i installationer med stort varmtvandsbehov såsom flerfamilieshuse, lejlighedskomplekser, hoteller, skoler, offentlige og industrielle bygninger.

ØKONOMISK DRIFT
Hastighedskontrollerende og højeffektive lade-/ cirkulationspumper sikrere energibesparelser.


Download

Datablad