Get Information

Hos SONNENKRAFT® tilbyder vi en række publikationer, services og aktiviteter, så du kan holde dig opdateret på vores produkter og udviklingen inden for solenergiområdet. Prøv at gennemse de forskellige sektioner her på siden, og find præcis den information du søger. Du kan f.eks. begynde med at kigge i vores guide til valg af solenergiløsning og derefter søge mere detaljeret produktinformation.

 

Har du konkrete spørgsmål eller ønsker, står et netværk af SONNENKRAFT servicepartnere til rådighed i hele landet, som med vores løbende produkttræning alle kan give dig den bedste service og support. Du er også velkommen til at besøge vores udstilling i Tølløse - læs mere i afsnittet 'Ekspertrådgivning og informationsmøder'.

SONNENKRAFT Produktkatalog 2013

HVORDAN VÆLGER MAN DEN RIGTIGE SOLENERGILØSNING?

Solenergi kan bruges til mange forskellige ting.

 

Måske har du allerede en ide om, hvad du kunne tænke dig at udnytte solen til, men du får nok brug for professionel hjælp, når du skal til at beregne, hvad der er den bedste løsning. Derfor har vi i SONNENKRAFT skabt guiden ”Vælg den rigtige solenergiløsning”. For at kunne tilbyde dig den perfekte løsning har installatøren brug for helt konkret information om din bolig og dit energisystem.

 

De vigtigste spørgsmål finder du i brochuren.

 

Download brochure

SONNENKRAFT Produktkatalog 2013

10 GODE RÅD 

SONNENKRAFT har udarbejdet en brochure med gode råd til at vælge den rigtige energiløsning. I brochuren "Den enkle vej til lave energiomkostninger" guider vi dig gennem nogle af de overvejelser, der er vigtige at have for øje, når du skal investere i en varmepumpeløsning.

 

Download brochure

SONNENKRAFT Produktkatalog 2013

SOLENERGILØSNINGER

I denne brochure præsenterer vi hele vores produktprogram 2013 med løsninger til varmt vand og/eller til varmt vand og opvarmning. Du kan ligeledes finde generel information om, hvordan vores løsninger fungerer, og hvordan du får mest ud af den gratis energi fra solen.

 

Download brochure

Comfort E

COMFORT E

COMFORT E løsningen er en omkostningseffektiv løsning til alle, der har brug for både varmt vand og rumopvarmning.

 

Download brochure

Comfort E plus

COMFORT E Plus

COMFORT E Plus løsningen er SONNENKRAFT's mest sofistikerede løsning til varmt vand og rumopvarmning.

 

Download brochure

Compact E

COMPACT E

COMPACT E er en enkel og effektiv varmtvandsløsning, som er nem at installere.

 

Download brochure

PV

Solceller

Med et solcelleanlæg kan du producere elektricitet selv. Og nu kan du få solcelleanlæg i SONNENKRAFT kvalitet.

 

Download brochure